MACHTIG! van 21 juni t/m 9 juli 2023

Voorafgaand en na de voorstelling bent u welkom bij ons aan de Rijn.
Ook de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ wordt weer geserveerd in de aanvaarkade.
Alle dagen vanaf 18 uur, alleen op de vrijdagen, de late-avond-voorstelling van 21 uur, wordt de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd vanaf 19.00 uur.

WIJ VERZOEKEN U 30 MIN. VOOR DE VOORSTELLING AANWEZIG TE ZIJN.

ONLINE BESTELLEN

i.t.t. voorgaande jaren zijn alle prijzen inclusief servicekosten!

Eén entreeticket kost € 24,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt betaalt u slechts € 22,50 p.p. Ook tickets voor kinderen t/m 12 jaar en studenten zijn € 22,50 p.p. De ‘Spaghetti met Olifantentranen’ kost € 15,00 p.p.

Stap 1, u kiest het soort ticket en het aantal. Er zijn verschillende tickets, met èn zonder maaltijd, met en zonder actiecode!*
Stap 2 is de afronding en betaling.

VERKOOP AAN DE KASSA

Entreetickets zijn te koop aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling, zolang de voorraad strekt, en kosten dan € 29,- per persoon. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreeticket. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 06-20491482.

DURF TE DELEN [1=2] ACTIETICKET

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 29,50 één ticket voor u zelf (normale prijs is € 24,50) en wij geven één ticket aan minderbedeelde medemensen in Arnhem e.o.

TICKETS met MANTELZORGCOMPLIMENT!

Mantelzorgers kunnen met hun mantelzorgcompliment het bedrag voor één of meer entreetickets van het saldo op hun pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €19,50 afgeschreven. Een ticket kost zonder korting €24,50. Wij geven €5,- extra korting, voor u is bij afschrijving de voorstelling dus gratis!
De maaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à €15,- kunt u òòk laten afschrijven van uw saldo.
Let op! U kunt alleen entreetickets van uw ‘Dit Is PAS Arnhem’-card af laten schrijven door een email te sturen naar: dipa@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • Het nummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €19,50), met of zonder ‘Spaghetti met Olifantentranen’ (ticket + maaltijd à €34,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur / 20.00 uur, op vrijdag 21 uur!)

Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.

*TICKETS MET GELREPAS-TEGOED!

Gelrepashouders kunnen met hun Gelrepas het bedrag voor één of meer entreetickets van hun tegoed op de pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €12,50 afgeschreven. Een ticket kost zonder korting €24,50. Wij geven €12,-  extra korting, voor u is de voorstelling dus gratis!

De maaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à €15,- kunt u òòk laten afschrijven van uw tegoed.

Let op! U kunt als Gelrepashouder alleen entreetickets van uw Gelrepas-tegoed af laten schrijven door een email te sturen naar: gelrepas@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • De naam van de Pashouder, die op de pas staat vermeld
  • Het Gelrepasnummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €12,50), met of zonder ‘Spaghetti met Olifantentranen’ (ticket + maaltijd à €27,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur / 20.00 uur, op vrijdag 21 uur!)

Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.

KORTINGSACTIE HUURDERS VOLKSHUISVESTING

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreetickets kopen mét actiecode voor € 17,- p.p. Mail naar info@cirquedelaliberte.nl voor de actiecode.