MACHTIG! van 21 juni t/m 9 juli 2023

Voorafgaand en na de voorstelling bent u welkom bij ons aan de Rijn.
Ook de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ wordt weer geserveerd in de aanvaarkade.
Alle dagen vanaf 18 uur, alleen op de vrijdagen, de late-avond-voorstelling van 21 uur, wordt de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd vanaf 19.00 uur.

WIJ VERZOEKEN U 30 MIN. VOOR DE VOORSTELLING AANWEZIG TE ZIJN.

ONLINE BESTELLEN

i.t.t. voorgaande jaren zijn alle prijzen inclusief servicekosten!

Eén entreeticket kost € 24,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt betaalt u slechts € 22,50 p.p. Ook tickets voor kinderen t/m 12 jaar en studenten zijn € 22,50 p.p. De ‘Spaghetti met Olifantentranen’ kost € 15,00 p.p.

Stap 1, u kiest het soort ticket en het aantal. Er zijn verschillende tickets, met èn zonder maaltijd, met en zonder actiecode!*
Stap 2 is de afronding en betaling.

VERKOOP AAN DE KASSA

Entreetickets zijn te koop aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling, zolang de voorraad strekt, en kosten dan € 29,- per persoon. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreeticket. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 06-20491482.

DURF TE DELEN [1=2] ACTIETICKET

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 29,50 één ticket voor u zelf (normale prijs is € 24,50) en wij geven één ticket aan minderbedeelde medemensen in Arnhem e.o.

KORTINGSACTIE HUURDERS VOLKSHUISVESTING

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreetickets kopen mét actiecode voor € 17,- p.p. Mail naar info@cirquedelaliberte.nl voor de actiecode.

*TICKETS MET GELREPAS-TEGOED!

Gelrepashouders kunnen met hun Gelrepas het bedrag voor één of meer entreetickets van hun tegoed op de pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €12,50 afgeschreven. Een ticket kost zonder korting €24,50. Wij geven €12,-  extra korting, voor u is de voorstelling dus gratis!

De maaltijd ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à €15,- kunt u òòk laten afschrijven van uw tegoed.

Let op! U kunt als Gelrepashouder alleen entreetickets van uw Gelrepas-tegoed af laten schrijven door een email te sturen naar: gelrepas@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • De naam van de Pashouder, die op de pas staat vermeld
  • Het Gelrepasnummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €12,50), met of zonder ‘Spaghetti met Olifantentranen’ (ticket + maaltijd à €27,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur / 20.00 uur, op vrijdag 21 uur!)

 Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.