PROVA!

16 t/m 27 februari 2022

Met meer dan 20 personen? Neem contact met ons op.

BIJ ANNULERING
Indien PROVA! Cirque de la Liberté door coronamaatregelen in februari 2022 moet worden geannuleerd en niét wordt verplaatst naar latere data in 2022 of 2023 dan stort stichting touchstones het bedrag dat u heeft betaald voor uw tickets terug op uw bankrekening. Bij verplaatsing van PROVA! naar latere data behoudt u dus uw tickets en brengen wij u op de hoogte voor welke datum de tickets vervolgens geldig zijn.
Wanneer u tickets voor PROVA! van uw Gelrepas-tegoed heeft laten afschrijven krijgt u in bovengenoemde situatie van ons een tegoed-ticket voor een nieuwe voorstelling van Cirque de la Liberté i.c. VRIJ! (2022) of WIJK! Cirque de la Liberté (2023).

Verder moet worden opgemerkt dat touchstones bij annulering van uw zijde uw tickets niet terugneemt.

ALLE VERSCHILLENDE SMAKEN

De prijzen zijn incl. servicekosten, excl. extra bankkosten (dit is afhankelijk van uw betalingskeuze).

ONLINE BESTELLEN

i.t.t. voorgaande jaren zijn alle prijzen inclusief servicekosten!

Eén entreeticket kost € 23,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt betaalt u slechts € 21,- p.p. Ook tickets voor kinderen, 65plussers en studenten zijn € 21,- p.p.

VERKOOP AAN DE KASSA

Entreetickets zijn te koop aan de kassa: zolang de voorraad strekt vanaf een uur voor de voorstelling en kosten dan € 29,- per persoon. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreeticket. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 06-20491482.

DURF TE DELEN [1=2] ACTIETICKET

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van PROVA! Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 28,50 één ticket voor u zelf (normale prijs is € 23,50) en wij geven één ticket aan minderbedeelde medemensen in Arnhem e.o.

KORTINGSACTIE HUURDERS VOLKSHUISVESTING

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreetickets kopen mét actiecode voor € 16,- p.p. Mail naar info@cirquedelaliberte.nl voor de actiecode.

TICKETS MET GELREPAS-TEGOED!

Gelrepashouders kunnen met hun Gelrepas het bedrag voor één of meer entreetickets van hun tegoed op de pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €12,50 afgeschreven. Een gewone ticket kost €23,50. Wij geven dus €11,-  korting!

Let op! U kunt als Gelrepashouder alleen entreetickets van uw Gelrepas-tegoed af laten schrijven door een email te sturen naar: gelrepas@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • De naam van de Pashouder, die op de pas staat vermeld
  • Het Gelrepasnummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €12,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur of 20.00 uur)

 Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.

VRAGEN OVER UW BESTELLING?

Klik op één van onderstaande links

Het downloaden van het kaartje lukt niet meteen

Kan het kaartje nagestuurd worden per mail?