DE KAARTVERKOOP VOOR PROVA! START OP 1 NOVEMBER

De kaartverkoop voor PROVA! start 1 november 2021

kaartverkoop start 1 november

kaartverkoop start 1 november

kaartverkoop start 1 november

De prijzen zijn incl. servicekosten, excl. extra bankkosten (dit is afhankelijk van uw betalingskeuze).

ALLE VERSCHILLENDE SMAKEN

ONLINE BESTELLEN

i.t.t. voorgaande jaren zijn alle prijzen inclusief servicekosten!

Eén entreeticket kost € 23,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt betaalt u slechts € 21,- p.p. Ook tickets voor kinderen, 65plussers en studenten zijn € 21,- p.p.

VERKOOP AAN DE KASSA

Entreetickets zijn te koop aan de kassa op het circusterrein: zolang de voorraad strekt vanaf een uur voor de voorstelling en kosten dan € 29,- per persoon. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreeticket. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 06-20491482.

DURF TE DELEN [1=2] ACTIETICKET

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van VRIJ! Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 28,50 één ticket voor u zelf (normale prijs is € 23,50) en wij geven één ticket aan minderbedeelde medemensen in Arnhem e.o. Een actieticket + maaltijd ‘Food&Freedom to go’ (à € 11,-) kost € 39,50.

KORTINGSACTIE HUURDERS VOLKSHUISVESTING

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreetickets kopen mét actiecode voor € 16,- p.p. of inclusief maaltijd voor € 27,-. Mail naar info@cirquedelaliberte.nl voor de actiecode.

TICKETS MET GELREPAS-TEGOED!

Gelrepashouders kunnen met hun Gelrepas het bedrag voor één of meer entreetickets van hun tegoed op de pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €12,50 afgeschreven. Een gewone ticket kost €23,50. Wij geven dus €11,-  korting! Combi-tickets zijn ook mogelijk: Show+maaltijd ‘Food&Freedom to go’: €23,50

Let op! U kunt als Gelrepashouder alleen entreetickets of combi-tickets van uw Gelrepas-tegoed af laten schrijven door een email te sturen naar: gelrepas@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • De naam van de Pashouder, die op de pas staat vermeld
  • Het Gelrepasnummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €12,50)
  • Of hoeveel combi-tickets (Show+Maaltijd) u wilt (à 23,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur of 20.00 uur)

 Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.

VRAGEN OVER UW BESTELLING?

Klik op één van onderstaande links

Het downloaden van het kaartje lukt niet meteen

Kan het kaartje nagestuurd worden per mail?