Kaartjes zijn er in alle soorten en smaken (letterlijk).
Zorg dat je het goede ticket bestelt!

Sold out

 LET OP: servicekosten bestaan uit €1,20 boekingskosten + 3,5% bankkosten.

Alle verschillende smaken

Online bestellen

Eén ticket kost €19,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 kaarten of meer tickets koopt, betaalt u slechts €17,50 per kaart.

Verkoop aan de kassa

Entreekaartjes zijn te koop aan de dagkassa op de ASM-Haven, Stadsblokken 25, zolang de voorraad strekt vanaf een uur voor de voorstelling en kosten € 25,- per persoon. Ook voor mensen met een GelrePas en coupon x (+ 2,50 p.p.) houden wij enkele kaarten beschikbaar aan de dagkassa, alleen zolang de voorraad strekt. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u €5,50 korting én bent u verzekerd van een entreekaart.

Durf te delen (1=2 ticket)

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van BLOES! Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze ‘durf te delen’ [1=2] ticketactie in het leven geroepen: u koopt voor € 25,-* 1 ticket (normale prijs is € 19,50) en wij geven 1 ticket aan mensen in Arnhem, die weinig of geen geld te besteden hebben. Een actie Durf te delen [1=2] ticket + ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à € 12,50 kost € 37,50*

* prijzen zijn excl. service- en bankkosten

Kortingsactie houders GelrePas

Op vertoon van uw Gelrepas 2018 én tegen inlevering van couponnummer 21 (met vermelding van Gelrepasnummer op achterzijde) betalen pashouders slechts € 2,50. LET OP: voor Gelrepashouders zijn kaarten alleen verkrijgbaar bij de kassa’s van: Boekhandel Colofon (Bakkerstraat 56), De Molenplaats Sonsbeek, Eusebiuskerk (di t/m za van 11.00-16.00 uur) en Lensen Tabak (Jansstraat 1).

Kortingsactie huurders Volkshuisvesting

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreekaarten kopen voor € 12,50, of inclusief ‘Spaghetti met Olifantentranen’ voor € 25,-. De actiecode staat in de nieuwsbrief van Volkshuisvesting!

Start typing and press Enter to search