VRIJ2.2 van 10 t/m 26 juni 2022

Voorafgaand en na de voorstelling bent u welkom bij ons aan de Rijn.
Ook de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ wordt weer geserveerd in de aanvaarkade.
Alle dagen om 18 uur, alleen op de vrijdagen, de late-avond-voorstelling van 21.30 uur, wordt de ‘Spaghetti met Olifantentranen’ geserveerd vanaf 19.00 uur.

WIJ VERZOEKEN U 30 MIN. VOOR DE VOORSTELLING AANWEZIG TE ZIJN.

ONLINE BESTELLEN

i.t.t. voorgaande jaren zijn alle prijzen inclusief servicekosten!

Eén entreeticket kost € 23,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt betaalt u slechts € 21,- p.p. Ook tickets voor kinderen t/m 12 jaar en studenten zijn € 21,- p.p. De ‘Spaghetti met Olifantentranen’ kost € 14,50 p.p.

Stap 1, u kiest het soort ticket en het aantal.
Stap 2, de volgende stap, geeft u, indien gewenst, het aantal maaltijden aan.
Stap 3 is de afronding en betaling.

VERKOOP AAN DE KASSA

Entreetickets zijn te koop aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling, zolang de voorraad strekt, en kosten dan € 29,- per persoon. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreeticket. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 06-20491482.

DURF TE DELEN [1=2] ACTIETICKET

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 28,50 één ticket voor u zelf (normale prijs is € 23,50) en wij geven één ticket aan minderbedeelde medemensen in Arnhem e.o.

KORTINGSACTIE HUURDERS VOLKSHUISVESTING

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreetickets kopen mét actiecode voor € 16,- p.p. De actiecode wordt vermeld in de Nieuwsbrief van Volkshuisvesting of mail naar info@cirquedelaliberte.nl voor de actiecode.

TICKETS MET GELREPAS-TEGOED!

Gelrepashouders kunnen met hun Gelrepas het bedrag voor één of meer entreetickets van hun tegoed op de pas af laten schrijven. Per entreeticket wordt dan €12,50 afgeschreven. Een gewone ticket kost €23,50. Wij geven dus €11,-  korting!

Let op! U kunt als Gelrepashouder alleen entreetickets van uw Gelrepas-tegoed af laten schrijven door een email te sturen naar: gelrepas@cirquedelaliberte.nl

Vermeld in de mail:

  • De naam van de Pashouder, die op de pas staat vermeld
  • Het Gelrepasnummer wat hoort bij de barcode, zodat wij het bedrag kunnen afschrijven van uw tegoed
  • Hoeveel entreetickets u wilt (à €12,50)
  • Voor welke show: datum én tijdstip (16.00 uur of 20.00 uur)

 Wij sturen u vervolgens, nadat de afschrijving van het bedrag van uw tegoed is gelukt, de entreetickets of combi-tickets per mail toe.