Let op!

Adres
ASM Haven
Stadsblokkenweg 25
6841 HG Arnhem

Hoge hakken, of toch liever een dikke trui?
Hoge hakken zijn op deze locatie niet handig en vergeet niet een trui/jas mee te nemen, het kan ‘s avonds aan het water koel zijn!

Rolstoel
Het terrein is toegankelijk voor rolstoelers, maar vanwege de ligging aan de rivier wordt het bij hoogwater helaas erg moeilijk manouvreren.

Lopen?

Vanaf Nelson Mandelaburg: via trap omlaag en oversteken naar scheepswerf. Op Stadsblokkenweg 2e weg links. Ongeveer 10 min. vanaf trap. Vanuit Elderveld: via de Alkmaarsingel – Grote Griet, onder de brug door (rechtsaf) naar de Gelderse Rooslaan waarna u direct links aanhoudt en via de Malburgse bandijk de Stadsblokkenweg op, 2e weg links naar cirucusterrein.

Vanaf de Drielsedijk: links het Hoefijzerpad volgen. Via fietsbrug over de N225 en pad tot Gelderse Rooslaan volgen. Daarna direct links aanhouden en via de Malburgse bandijk de Stadsblokkenweg op, 2e weg links naar circusterrein. Ongeveer 45 min..vanaf John Frostbrug: via trap omlaag naar Stadsblokken, over voetpad richting Nelson Mandelabrug voetpad naar circusterrein, ong. 10 min. vanaf trap.

Fietsen?

Vanuit oost: Malburgse bandijk op (richting west) en na ca. 100 meter rechtsaf de dijk af en door klaphek over het pad het weiland oversteken, Na het 2e hek pad volgen tot circusterrein bij eerste afslag rechts. Ongeveer 15 min. vanaf brug.

Vanuit west: aan het einde van de Madelaburg, afrit links naar beneden, dan linksaf de Eldensedijk op en vóór de scheepswerf rechtsaf de Stadsblokkenweg in. Tweede weg linksaf naar het circusterrein. Ongeveer 15 min. vanaf brug.

Varen?

De ASM-haven is helaas niet toegankelijk voor het publiek met een eigen boot. Er is wel een veerpontje! De ‘ASM1’ vaart vanaf de lage Rijnkade (voor huisnr. 66) en kan per oversteek maximaal 12 pers. overzetten. In piektijden vaart er een tweede pontje voor 6 pers. Vanaf ca. 30 à 15 minuten voor aanvang van de show wordt u verzocht met de fiets, auto of lopend naar het terrein te gaan (afhankelijk van het aantal mensen dat naar de overkant moet).

Vaartijden pontje tijdens VerWarMe! Cirque de la Liberté:
Wo t/m za: van 12.00 uur tot een kwartier voor aanvang van de show.
Laatste pontje terug om 23.00 uur.

Zondagen: van 12.00 uur – 21.00 uur

Alleen op vrij 28 juni en za 29 juni, i.v.m. de late avondvoorstelling, laatste pontje terug om 24.00 uur.

Openbaar vervoer?

Vanaf Arnhem Centraal, Buslijn 5, 7 of 56 naar Arnhem de Praets (of 1km lopen van Arnhem Centraal), vanaf daar via trap omlaag en oversteken naar scheepswerf. Op Stadsblokkenweg tweede weg links.

Auto?

Vanuit Arnhem Zuid (vanaf de Laar West, Schuytgraaf, Elderveld, Elderhof, Elden) via de Batavierenweg – Mandelabrug op richting centrum. Op het Roermondsplein kiest u direct weer richting Nijmegen/Arnhem Zuid en eerste afslag rechtsaf. Aan het eind van de afrit weer rechts, onder de brug door. Eerste links, de Stadsblokkenweg, dan detweedeweg links. Dit is parkeerterrein voor Cirque de la Liberté.

Vanaf A325 (Nijmeegseweg); bij stoplichten Monchyplein linksaf de Gelderse Rooslaan in. Met bocht mee naar links en door op de Eldenseweg. Vervolg de weg tot u rechtsaf kunt slaan, de Eldense Dijk op, dan eerste weg rechts, de Stadsblokkenweg, dan detweedeweg links. Dit is parkeerterrein voor Cirque de la Liberté.

Parkeren
Gelieve niet langs de Stadsblokkenweg te parkeren, maar alleen op de parkeerplaats bij het circusterrein.

Start typing and press Enter to search